Daha önce de duyurusunu yapmış fakat elde olmayan nedenlerden dolayı iptal etmiştik. Şimdi yeniden karşınızdayız.

Uzun süredir sinemaya ve yapımlara dair görüşlerimizi burada belirterek sizlere bir nevi tavsiyelerde bulunmaya çalışıyoruz.Bunu yaparken elbette kendi adımıza da bazı çıkarımlar yapıyoruz.Her bloğun aktif olduğu dönemlerden sonra gerilemeye başlaması normaldir.Bizim adımıza da son dönemde gerilemeye başladığımızı itiraf edebiliriz.Blog yazarlarının iş hayatı,askerlik gibi öncelikli mevzulara atılmasıyla blok nadiren güncellenmeye başladı. Her bir yazar daha fazla yazmayı istese de öncelikli işler önümüze engel koyuyor. İnternet varolduğu sürece bizler elbet gene burada yazmaya devam edeceğiz ama bir gerçek de eskisi kadar yazamayacağımızdır.

Bu nedenle blog yazarları olarak yazamadığımızı birlikte tartışalım istedik.Bir süredir üzerinde durduğumuz konu olan –Film gösterimi- mevzusuna bir yerden başlamamız gerekiyordu. Aracı olan arkadaşlar sayesinde de bu Perşembe Kadıköy Vazgal Kafede saat 19:30dan itibaren birlikte seçeceğimiz bir filmi izlemek istiyoruz.Tabi öncelikli konu sizlerin de bizlere katılması. Eğer katılmak istiyorsanız yorum bölümüne katılmak istediğinize dair yorum bırakırsanız bizler de kişi sayısını daha kolay netleştirmiş oluruz.

Bizler bu film gösterimiyle hem okuyucularla tanışmayı , hem de birlikte eğlenceli bir aktiviteyi gerçekleştirmiş olmayı diliyoruz. Film gösteriminde izleyeceğimiz filmle ilgili oylamayı da yarın sizlere sunmayı planlıyoruz.Oylama sonucu en fazla oyu alan filmi de hep beraber izleriz.

Mekanın Adresi : Vazgal Cafe - Moda Cad. No:51 Caferağa, Kadıköy
Etkinlik ücretsiz ve herkese açıktır.

Facebook Etkinlik Sayfası





3 serzeniş:

mgntwmn dedi ki...

ee nerde film alternatifleri?

ealturk dedi ki...

aklımızda bir kaç film var.
perşembe günü geldiğinde sürpriz olsun.

Travis dedi ki...

Facebook etkinlik sayfasında da duyruldu, burda da olsun.

2 adet Kısa Film gösterilecek:

- 2081 ( http://www.imdb.com/title/tt1282015/ )
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=YKHzFWkH0Po

- Six Shooter ( http://www.imdb.com/title/tt0425458/ )
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=K-FpDMOa6a8&feature=related

Programın akışı:
19.30'da cafeye giriş.
20.00 gibi hazır olunursa ilk film 2081 izlenilecek. 25 dk süren filmin ardından 20 dk sigara molası.
ve ardından ikinci film olan Six Shooter gösterilecek. Film sonrası isteyen çeker gider, isteyen bir köşede film konuşurı ya da kafasına göre takılır. Ama az da olsa yorumlarınızı eksik etmeyin.